US-AB Tryckeriet

Vi älskar tryck!

Du har något att förmedla, vi förpackar det åt dig. På US-AB kan vi erbjuda dig ett komplett utbud av kommunikationstjänster, nedan ser du de vanligaste. Men vi kan självklart hjälpa dig med andra produkter och lösningar – både analoga och digitala. Hittar du inte det du söker här på hemsidan ber vi dig kontakta oss här.

Tryckeritjänster

Foldrar, broschyrer, böcker, affischer, visitkort, inbjudningar, vykort och mycket mer. Vilket tryckbehov du än har, så hjälper vi dig. 
Det digitala trycket ger dig kort produktionstid, snabba leveranser, möjlighet att trycka variabelt och passar speciellt bra för mindre upplagor. Du behöver bara trycka det du behöver för stunden och slipper lagerhålla trycksaker som snabbt kan bli föråldrade. 
Offsettrycket passar bäst för större upplagor där styckpriset för din trycksak blir lägre ju fler trycksaker vi producerar. Vi hjälper dig att välja rätt och vi ser också till att din grafiska profil, dina bilder och färger stämmer överens, oavsett tryckteknik. 
Hos oss får du också hjälp med alla former av efterbehandling: foliering, laminering, inplastning, klammerhäftning, limbindning, spiralbindning, istopp i pärmar, adressering, kuvertering och distribution med mera.

Läs mer