US-AB Tryckeriet

Vi älskar tryck!

Du har något att förmedla, vi förpackar det åt dig. På US-AB kan vi erbjuda dig ett komplett utbud av kommunikationstjänster, nedan ser du de vanligaste. Men vi kan självklart hjälpa dig med andra produkter och lösningar – både analoga och digitala. Hittar du inte det du söker här på hemsidan ber vi dig kontakta oss här.

Web 2 print

I US-AB Portalen får du en egen skräddarsydd portal för dina egna trycksaker. Har ni olika trycksaker som ni beställer kontinuerligt? Med en automatiserad process gör vi detta mer effektivt, med fasta priser, ett minimum av administration och snabba leveranser.

I vårt beställningssystem är det också enkelt för dig att göra dina egna original. Du förkortar processen och slipper onödiga korrekturvändor. Vid beställning får du ett komplett korrektur direkt på skärmen och direkt efter godkännande skapas ett tryckfärdigt original. I systemet är er grafiska profil säkrad, beställaren kan bara redigera förbestämda uppgifter, resten ligger fast. Via portalen kan du till exempel beställa visitkort och kuvert, skapa rapporter och utbildningsmaterial eller producera foldrar och broschyrer. Vi lägger in era befintliga mallar eller hjälper er att skapa nya.

Läs mer