US-AB Tryckeriet

Universitetsservice US-AB värnar om din integritet och följer personuppgiftslagen som bygger på EU-reglerna för dataskydd (GDPR).
Universitetsservice US-AB delar inte personuppgifter med tredje part.

08-790 74 00 | info(a)us-ab.com

Vår hantering av personuppgifter

Universitetsservice US-AB värnar om din integritet och följer personuppgiftslagen som bygger på EU-reglerna för dataskydd (GDPR).

Om du är kund hos US-AB kan vi ha följande information om dig:

  • Namn
  • Företag
  • Telefon
  • E-postadress
  • Faktureringsuppgifter (adress eller e-post)
  • Eventuella leveransuppgifter

Informationen lagras i vårt affärssystem Fortnox för att kunna producera och leverera samt skicka faktura. För att läsa mer om hur Fortnox följer GDPR och skyddar dina uppgifter klicka här.

Dina uppgifter:

Uppgifterna från vårt affärssystem följer med din order hela vägen till slutleveransen. Därefter arkiveras din order med dina uppgifter i 7 år enligt Bokföringslagen. Vissa mail sparas också. Dessa mail lagras för att vi lätt ska hitta information om en order.

Vem har tillgång till informationen om dig?

Personalen på US-AB kan komma åt information om våra kunder genom Fortnox (affärssystemet). Programmet skyddas med lösenord och används endast internt.

Universitetsservice US-AB delar inte personuppgifter med tredje part.

Önskar du ta del av den information som finns om dig så kan du begära den genom att skicka ett email till info(a)us-ab.com. Vi kommer att kontakta dig för att säkerställa din identitet så att vi skickar informationen till rätt person. Du kan sedan kontakta oss med önskemål om vilken information som du vill att vi tar bort.